Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Juniperin sivustolle, jonka perustin v.2011, kun lähdin tekemään suurta muutosta elämässäni ja työssäni.

Omalle Reiki- polulleni lähdin ensin hoidattamalla itseäni Aila Norlamon Oppilaan ja ystävän Reiki- opettaja Marjut Tuomen luona. Kuten niin monesti yksi asia johtaa toiseen ja kiinnostuin hoidon antamien kokemusten ja tulosten myötä Reikistä ja halusin tietää ja oppia lisää.

Reiki I- ja II- kurssit kävin Marjutilla v. 2009. Vieläkin halusin oppia lisää ja niinpä aloitin henkilökohtaisen vuoden mittaisen matkani Reiki-opettajaksi v.2009 ja sain vihkimyksen 31.12.2010. Intialaisen päähieronnan kurssin kävin v. 2010 myös Marjut Tuomella.

Seuraavana vuonna hyppäsinkin yrittäjän elämään perustamalla Juniperi tmi:n. Tein hierontoja ja hoitoja niin yrityksissä, hoidettavien kotona, kuin kodissani olevassa hoitolassa.

Sitten taloudessa tulikin yksi laman aallon pohjista. Näin pääsinkin eheyttämään omaa sisäistä lastani päiväkodin lastenhoitajana, johon opiskelin myös tutkinnon. Sattumaako ;-)

Matkan varrella olin tyytyväinen siihen mitä olin oppinut ja tiedostanut. Saamani opin ja tiedon piti myös päästä "sulamaan" elämääni. Kunnes koitti hetki, jolloin halusin käydä Reikin polkua kristallivihkimykseen saakka.

Tutustuin Marjut Tuomen kautta aivan ihanaan Aila Norlamon oppilaaseen ja ystävään Tuula Alleniin Lounais-Suomen Ulkoluodolta. Tuulan rakkaudellisella ja herkästi ohjaavalla opastuksella sain 4. tason vihkimyksen 2017 helmikuussa, 5A vihkimyksen joulukuussa, 5B vihkimys lokakuussa 2018. Maaliskuussa 2019 6 tason vihkimys ja viimeinen kristallivihkimys syyskuussa 2019. Edelleenkin saamani opit ja opastukset "sulavat" elämässäni, kiitos kiitos kiitos. Valmiita emme ole koskaan <3

Kussakin vihkimyksessä on oma merkityksensä ja suuret henkilökohtaiset oppiläksyt, joihin elämä tuo mahdollisuuden päästä harjoittelemaan.

Jokaisen kurssin ja oppilaan kanssa käydyt Reiki- tunnit antavat uutta syvyyttä, niin oppilaalle, kuin opettajallekin.

Haluan kiittää Aila Norlamoa, Marjut Tuomea, Tuula Allenia kuin myös kaikkia Reiki- ystäviä ja auttajia, sekä oppilaita, joita olen kohdannut matkallani ja joilta olen saanut tukea elämän haastavissa kohdissa, kiitos kiitos kiitos!

Haluan kiittää myös ystävääni rakasta elämänkumppaniani, jonka kanssa olemme kulkeneet ylä- ja alamäet. Kiitos Rakas! Lisäksi haluan kiittää lapsiamme, jotka ovat tuoneet suurimman rakkauden elämäämme ja antaneet meille mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja eritoten rakastaa <3 Kiitos myös teille matkan varrella tulleet pyytettömän rakkauden karvalapset: Tilda, Rambo, Freija ja Muru <3

Elämä on Hyvää!