Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intialainen päähieronta

nainen_tuulessa.jpgIntialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle.

Hieronta on klassista hierontaa kevyempää ja se aloitetaan yläselän lihasten lämmittävällä hieronnalla. Kun hartianseutu vähitellen pehmenee, mielikin vapautuu huolista, stressistä ja kuormituksesta.

Hoidossa käsitellään tehokkaasti mutta hellävaraisesti

  • yläselän alue
  • niskan seutu
  • päänahka
  • kasvot
  • korvat

Hieronta rentouttaa jännittyneitä lapaluiden alueen, yläselän, niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Se sopiikin mainiosti jännitysniskaoireiden lievittämiseen.

Hieronta saattaa myös lievittää ahdistuneisuutta ja masennusta, sekä helpottaa migreenin ja päänsäryn oireita. Se antaa syvän rauhallisuuden ja levollisuuden tunteen ja parantaa keskittymiskykyä.

Usein unen laatu syvenee hoitojen jälkeen. Pään hierominen vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa ja vauhdittaa näin normaalia hiustenkasvua.

Hieronnan rentouttavaa vaikutusta tehostaa hoidon aikana huoneessa soiva rauhallinen musiikki. Hoidossa saa olla aivan hiljaa, tunnustella ja kuulostella omia tuntemuksiaan. Jotkut saattavat jopa nukahtaa hieronnan aikana.

Hieronnan jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, koska intialainen päähieronta vilkastuttaa myös aineenvaihduntaa.

kivet_lautasella.jpg

Huom! 

Jos sairastat jotain sairautta, kuten syöpää tai epilepsiaa tai olet kärsinyt aivoverenkiertohäiriöistä tai ollut vastikään leikkauksessa, varmista hoidon sopivuus ensin lääkäriltäsi. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, infektion tai kuumeen aikana tai jos pään alueella on vaikea ihosairaus.