Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Reiki-energiahoito

vesipisara.jpg

Reiki on luonnollisen parantamisen menetelmä, joka on ollut olemassa jo pitkään, mutta poistui ihmisten tietoisuudesta pitkäksi aikaa. Mikao Usui löysi Reikin uudelleen pitkän tutkimisen, opiskelun ja sille antautumisen kautta 1900- luvun taitteessa. Tarina tästä löytyy Aila Norlamon kirjasta Elämän oppilapsi. Suomeen Reiki saapui vuonna 1985 kanadalaisen Reiki-opettajan Wanja Twain mukana. Ensimmäinen suomalainen Reiki-master oli Aila Norlamo 1986, joka opetti elämänsä aikana yli 100 opettajaoppilasta. Marjut Tuomi, Reiki-opettajani, on yksi Ailan oppilaista.

Reiki hoitomuotona

Kuinka Reiki vaikuttaa ja kenelle se sopii?

Reikin positiiviset vaikutukset:

  • poistaa stressiä
  • antaa rentoutuneen ja hyvän olon
  • lisää elämänvoimaa
  • tuo tasapainoa elämään
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen
  • vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • helpottaa fyysisiä kipuja
  • tehostaa kehon omaa puolustusjärjestelmää

Reiki tukee erinomaisesti muita hoitomuotoja ja nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia. Se sopii kaiken ikäisille turvallisuutensa ja luonnonmukaisuutensa ansiosta.

Kuinka hoito tehdään?

Reiki-energiahoidossa hoidettavan ei tarvitse riisuutua tai pukeutua erillisiin hoitovaatteisiin.

Hoidossa käydään läpi koko vartalo. Hoidettava lepää ensin selällään hoitopöydällä, minkä jälkeen hän kääntyy vatsalleen tai vaihtoehtoisesti kyljelleen, mikäli hänellä on selkäongelmia tai hän on raskaana.

Reiki-hoitaja kanavoi energiaa käsiensä kautta hoidettavaan. Hän aloittaa hoidettavan kasvoista ja etenee pään, kurkun alueen ja koko vartalon läpi varpaisiin saakka. Kun hoidettava on vatsallaan hoitaja etenee niskan alueelta lapaluihin ja sieltä alaspäin jalkapohjiin saakka.

Hoitajan kädet koskettavat hoidettavaa, mutta Reiki-energiahoidossa ei suoriteta hierontaa, vaan energia siirtyy kosketuksen kautta hoidettavaan. Energia voi tuntua hoidettavasta kuumalta, kylmältä tai pistelyltä. Lihakset tai jäsenet saattavat nytkähdellä, kun jännityslukot aukeavat. Taustalla soi rentoutumista edistävä musiikki.

Reiki-energia virtaa hoidettavaan sinne, missä hoidettava sitä eniten tarvitsee. Reiki-hoitaja toimii energiasiirtokanavana.

Lopussa tehdään ns. energiavedot ja tasapainotus.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, koska Reiki-energiahoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Kokonaisuudessaan hoito testää n.1 tunnin.

Vinkki:

Maksimaalisen rentoutuksen tunteen saat, kun yhdistät noin 20 min. intialaista päähierontaa ja 40-50 min. Reiki-energiahoitoa.

nainen_rukoilee.jpg

Reiki-kurssit

Järjestän myös Reiki I-, II- ja III- tason kursseja. Ota yhteyttä niin sovimme ajankohdasta.